De Tourstart meemaken vanop de eerste rij?

De Tourstart meemaken vanop de eerste rij?

De Tourstart meemaken vanop de eerste rij? Het kan met Continental.

Win één van de vijf gratis duo-tickets voor de 'Grand Départ' van de Tour de France, op 6 juli in Brussel. Krijg bovendien een gratis goodiepakket met veiligheidsartikels met een waarde tot €60.

Geldig bij aankoop van Continental zomer- of vierseizoenenbanden, aangekocht bij BestDrive van 1 juni t.e.m. 30 juni. Goodiepakket wordt bezorgd aan de eerste 1.000 geldige deelnames. U ontvangt het pakket binnen 3 weken na het indienen van de aanvraag. Surf naar www.continental-promo.be om uw aanvraag in te dienen. 

WIN EEN DUO-TICKET VOOR DE 'GRAND DÉPART' VAN DE TOUR DE FRANCE
Heb je al altijd de start van de Tour de France van dichtbij willen meemaken? Grijp dan nu de kans! Continental - Main Partner van de Tour De France - geeft 5 duo VIP-tickets weg voor de Grand Départ van de Tour de France, die plaatsvindt in Brussel op zaterdag 6 juli 2019. Laad je aankoopbewijs op & beantwoord de wedstrijdvraag: je maakt kans op een onvergetelijke dag!

KRIJG EEN GRATIS GOODIEPAKKET
Kies jij ook samen met Continental voor veiligheid in het verkeer? Krijg nu een gratis goodiepakket met leuke artikels die je veiligheid als fietser of autobestuurder verhogen.

Handige links

Koop hier je winterbanden

Naar de BestDrive Shop