BestDrive's advies voor zomerbanden

BestDrive's advies voor zomerbanden

Premium

Op zoek naar banden die optimaal rijplezier en veiligheid bieden? Bandenfabrikanten Continental en Michelin bieden u de beste premium merken:

Continental PremiumContact™ 6

De band die ontwikkeld werd voor alle types personenwagens. Deze band onderscheidt zich van de concurrentie op het vlak van remvermogen, rijcomfort & sportief rijgedrag. De band onderscheidde zich bovendien in verschillende tests, onder andere van het Duitse magazine AutoBild.

  • Safety Silica Compounds in het rubbermengsel zorgen voor een maximaal remvermogen, vooral onder natte rijomstandigheden. Bovendien zorgt de compound voor een hoger kilometerrendement: u rijdt ruim 15% meer km met deze banden.
  • Het geoptimaliseerd bandenprofiel zorgt voor extra rijcomfort
  • Het profiel werd ontworpen zodat in elke auto sportief gereden kan worden: het macroblokdesign verzekert maximale controle en bochtenstabiliteit. De complexe schouderblokstructuur maakt een optimale laterale krachtoverdracht mogelijk. Het resultaat? Een betere grip in elke situatie. 

> Online bestellen & een afspraak maken

Michelin Primacy 4

Deze nieuwe band onderscheidt zich in zijn uitstekende veiligheid & topprestaties op het vlak van levensduur. De bang legt dan ook uitzonderlijke remprestaties voor op nat wegdek, nieuw of versleten. Michelin integreerde verschillende nieuwe technologieën in deze band:

  • Een geoptimaliseerd profiel: met als doel de veiligheid te verhogen, biedt het nieuwe profiel 22% meer ruimte, waardoor het meer water kan afvoeren.
  • Een laatste generatie, high performance rubbermengsel. Deze zorgt voor bijzondere remprestaties.
  • Een nieuwe markering in de groef van de band, zo ziet u meteen wanneer de band vervangen moet worden!

> Online bestellen & een afspraak maken

Prijs-Kwaliteit

Uniroyal RainSport 3

Bent u op zoek naar de ideale mix tussen prijs & kwaliteit? Dan biedt Uniroyal voor u de oplossing: Uniroyal - Rainsport3: De RainSport 3 is een zomerband voor sportieve prestaties, ongeacht de weersomstandigheden. Geschikt voor zowel kleine als snelle, sportieve wagens, maar ook luxewagens en SUV’s. Uniroyal zet met deze regenband in op aquaplaning, goede grip & handling:

  • Aquaplaning: de Rainsport 3 is voorzien van Shark Skin Technology. De band heeft een loopvlakstructuur die de stroming optimaliseert, waterturbulentie minimaliseert en snelle waterafvoer in de hand werkt. Deze band biedt een optimale weerstand tegen aquaplaning en levert topprestaties op nat wegdek
  • Handling & Grip: het profiel vergroot het contactoppervlak, waardoor u met vertrouwen en met totale controle links- en rechts kan afslaan.

> Online bestellen & een afspraak maken

Budget

Gislaved: Ultra*Speed

Bent u op zoek naar een budgetband, die toch voldoende prestaties levert? Dan is de Gislaved Ultra*Speed iets voor u: Deze band combineert optimale rijdynamische eigenschappen met een hoge duurzaamheid. 

  • Optimale, dynamische rij-eigenschappen en bochtenstabiliteit op droge wegen: de schouderblokken aan de buitenzijde vergroten de contactzone met de grond voor een optimale grip. Dit heeft gunstige gevolgen voor de dynamische rij-eigenschappen en bochtenstabiliteit onder droge omstandigheden! 
  • Verlaagd geluidsniveau voor meer rijcomfort: het profiel elimineert frequentie- en geluidspieken, waardoor het geluidsniveau laag blijft. 

> Online bestellen & een afspraak maken

Koop hier je winterbanden

Naar de BestDrive Shop